AJTÓK, ABLAKOK

Függönyfal rendszerek

függönyfal egyfajta világos, áttetsző vagy átlátszó homlokzat. 

Függönyfal rendszerek

Mi a Dukát Ablaknál elsősorban az Aliplast McWall függönyfal rendszerrel dolgozunk, de vevői igény esetén más profilból, például Schücho vagy Aluprof rendszerrel is kivitelezünk függönyfal rendszert.

Ez a rendszer függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból építkezik, amelyek alapkivitelben csomópontonként rozsdamentes acélcsappal csatlakoznak egymáshoz.

 Az Aliplast McWall függönyfal erőfeszítés nélkül elmossák a határt beltér és a kültér között, és panorámakilátással, valamint természetes fénnyel töltik meg az életteret.

Mc Wall Függönyfal rendszerek

  • Korszerű, egyszerű és összetett függönyfalak tervezését lehetővé tévő alumínium rendszer.
  • 55 mm-es látható lizéna és bordaszélesség.
  • Az MC Wall függönyfal rendszeres függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból épült fel, melyeket rozsdamentes acélcsappal csatlakoztattak egymáshoz. A csomópontonkénti 2 db 6 mm-es átmérőjű rozsdamentes kötőelem a lizéna-borda igen erős csatlakozását biztosítja, mind a felületre ható szélnyomás, mind pedig a kitöltés síkjában ébredő erők ellensúlyozására. Ez nem akadályozza a hagyományos bordabekötő elemek alkalmazását, vagy a bordák homlok-oldali csavaros rögzítését. 
  • A statikai előírásoknak eleget tévő lizénák és bordák széles választéka.
  • Lehetőség van izolátorok beépítésére a kitöltő elemek vastagságától függően.
  • A párazáró és páraáteresztő fóliák rögzítésének megkönnyítése a függönyfal kerületén, az alumínium rendszerek legújabb beépítési előírásainak figyelembevételével.
  • A különféle díszlécek használatának lehetősége megengedi a függönyfal igény szerinti vizuális díszítését.
  • Az MC Passive, MC Passive+, MC Glass és a tűzálló MC Fire függönyfal rendszerek alapjául szolgál.
  • Lehetőség van a profilok két síkban történő hajlítására (a profilok részletes specifikációja és a hajlítás műszaki paraméterei – a www.aliplast.pl honlap ügyfélzónájában érhetők el).
  • Széles színválaszték – lehetőség van a RAL színpaletta szerinti festésre (Qualicoat 1518), az Aliplast Wood Colour Effect (Qualideco PL-0001) fautánzatú festésre, anódozott kivitelezésre (Qualanod 1808), szintén a kétszínű kivitelezésre.

 

Katalógus PDF letöltés

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Írjon e-mailt!

Kérjen ajánlatot!

INSPIRÁCIÓ

 

A Dukát Ablak Kft. cégformában 2017 óta építünk ablakokat, szakértelmünk pedig több, mint tizenöt évre nyúl vissza – vagyis bízhat abban, hogy tudjuk, mit csinálunk. Ez egyben azt is jelenti, hogy ablakaink-ajtajaink-kényelmi kiegészítőink-garázskapuink sokféle épületben megtalálhatóak, amelyekből ihletet meríthet.

Összegyűjtöttük néhány megoldást. Reméljük, hogy a képek megkönnyítik a választását. Ki tudja, egy kis szerencsével hamarosan ön is képeket küld nekünk az elkészült nyílászáróiról, hogy a választása másokat is inspiráljon.