Nyílászárók beépítésének
a menete

Segítünk választani,

kérésére beépítjük!

1. Előzetes tájékozódás.
Teheti személyesen, telefonon, vagy online
2. Az előzetes ajánlatadást követően szakembereink helyszíni felmérést végeznek
3. Megrendelés a pontos méretek alapján + előleg fizetés
4. Kiszállítás +
a fennmaradó vételár teljes kifizetése
5. Beépítés 
+1 Karbantartás 3 évente

Töltse ki az űrlapot, tájékozódjon online!

A helyszíni felmérés során profi beépítő szakembereink segítenek önnek a választásban. Profilmetszetek és színminták segítségével könnyítik meg önnek a választást. Így kényelmesen, a saját otthonában tudja igényeinek megfelelően megtervezni és kiválasztani az önnek legideálisabb nyílászárókat.

A pontos méretek alapján elkészített végleges ajánlat elfogadása után következik a megrendelés. A megrendelt termékek vételárának 50%-át kell az előlegbekérő alapján utalással vagy készpénzzel fizetni.
A fennmaradó 50%-ot előreutalással vagy a termékek kiszállításakor
készpénzben lehet kifizetni, amelyről végszámlát állítunk ki.

A kiszállítás történhet már jóval a beépítést megelőzően, vagy egy napon a beépítéssel egybekötve.

A beépítési költséget mindig a munka elvégezte és átvétele után a helyszínen kell kifizetni. Garancia/jótállás a nyílászárókra a törvényben megállapított 5 év. A beépítési garancia: 1 év

Mennyibe kerül?

Mennyibe kerül egy ablak? –  ez a leggyakoribb kérdés, amit feltesznek nekünk, mégis erre válaszolunk a legnehezebbem. Mert a mi válaszunkat, nagymértékben ön az, aki befolyásolja.

A teljes ár függ attól, hogy ön milyen típusú nyílászáró profilt választ, azok milyen megoldásokkal és funkciókkal rendelkeznek, milyen kiegészítőkre van szüksége. Továbbá a nyílászárók átvétele/kiszállítás, és a beépítés körülményei is befolyásolják a végső árat.

Amit akkor tudunk pontosan kiszámítani, meghatározni, amikor ön hiánytalanul kiválasztotta pontosan milyen nyílászárókat, milyen átvétellel, beépítéssel vagy anélkül szeretne megvásárolni.

A fény

Az elektromos fény nem helyettesítheti a nappali fényt. Ezért olyan fontosak az ablakok. A nagy ablakokkal sok napfényt kapunk, amitől jól érezzük magunkat. De egyben rálátást és természetközeliséget is adnak, ami szintén pozitívan hat ránk. Tehát amellett, hogy a nagy ablakok izgalmas lakberendezési megoldást adhatnak  – szó szerint – egyértelmű egészségügyi előnyökkel is járnak.

A kutatások azt mutatják, hogy a nappali fény pozitív hatással van az alvásunkra: befolyásolja az alvás hosszát és minőségét. De a fény azt is befolyásolja, hogy mennyire jól működünk és teljesítünk a nap folyamán: a nappali fény növeli az éberséget, enyhíti a depressziós hajlamot, erősíti a kognitív képességeket és segít jobban koncentrálni a nagy figyelmet igénylő feladatokra.