AZ ÖNNEK MEGFELELŐ DUKÁT ABLAKOK

Nézzen körül nálunk!

Invitáljuk, hogy közelebbről is tekintse meg az ablakkínálatunkat, hiszen minden ablaktípus más-más megoldást kínál. Az ablakok többféle méretben, anyagból, színben készülnek, számos nyitási móddal és különféle kiegészítővel választhatóak, mint például kilincsek, szúnyoghálók, redőnyök és más árnyékolók.

Bárhol is él, bármilyen elképzeléssel és igénnyel rendelkezik,

van egy Dukát Ablak az ön számára.

 

Ablakok alumínium és műanyag megoldásban:

Szeretné megvásárolni és beépítetni az ablakokat úgy, hogy a környezete védve legyen az időjárástól, rovaroktól és egyéb külső behatolástól?

Ha kiválasztotta a megfelelő ablakot, akkor keresse fel a Kiegészítők menüpontot.

Számos oka lehet annak, hogy miért dönt az ablakok cseréje mellett. Talán észreveszi, hogy mindig hideg vagy huzat van az ablakok közelében. Esetleg elöregedtek, vagy nem illenek a ház stílusához. Legyen bármi oka, mi kézséggel állunk a rendelkezésére. 

Ha ön a megfelelő ablakot választja, a vásárlás gyorsan megtérülő befektetéssé válhat. Az ablakcsere amellett, hogy meghosszabbítja otthona élettartamát, növelheti otthona értékét is. Mind a csökkenő hővesztességgel, mind a fűtési költségek csökkentésévelés még az otthona megjelenésének korszerűsítésével is. 
Dukát Ablak, a ragyogó választás.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Írjon e-mailt!

Kérjen ajánlatot!

ABLAKMEGOLDÁSAINK

MŰANYAG ABLAKOK

EURO-DESIGN 70

Fényárban úszik majd az otthona.

DECEUNINCK VISION 76

Gazdaságos és korszerű választás.

ELEGANT

Kiváló hőszigetelést nyújt. 

SYNEGO 80

A meleg és kellemes otthonért.

ALUMÍNIUM ABLAKOK

IMPERIAL i+

Kiváló hőszigetelést biztosít télen-nyáron.

SUPERIAL i+

Kitűnő hőszigetelés, esztétikus megjelenés mellett.

STAR

Kiemelkedő hang- és hőszigetelési érték.

INSPIRÁCIÓ

 

A Dukát Ablak Kft. cégformában 2017 óta építünk ablakokat, szakértelmünk pedig több, mint tizenöt évre nyúl vissza – vagyis bízhat abban, hogy tudjuk, mit csinálunk. Ez egyben azt is jelenti, hogy ablakaink-ajtajaink-kényelmi kiegészítőink-garázskapuink sokféle épületben megtalálhatóak, amelyekből ihletet meríthet.

Összegyűjtöttük néhány megoldást. Reméljük, hogy a képek megkönnyítik a választását. Ki tudja, egy kis szerencsével hamarosan ön is képeket küld nekünk az elkészült nyílászáróiról, hogy a választása másokat is inspiráljon.