KÜLSŐ PÁRKÁNYOK ÉS BELSŐ ABLAKKÖNYÖKLŐK

ALUMÍNIUM

Mi a különbség a párkányok és az ablak könyöklők között? A kültérre felszerelt párkányok anyagának sokkal időtállóbbnak kell lennie, mint a beltéri könyöklőknek, hiszen folyamatosan hatással vannak rá az időjárás változásai.

Extrudált alumínium párkányok

Az extrudált alumínium ablakpárkányok a gyártási technológiának köszönhetően kivételesen erős és időtálló megoldást jelentenek. Jól ellenállnak az időjárás szélsőséges viszontagságainak.

A piacon fellelhető összes nyílászáróhoz javasoljuk. Legyen szó műanyagból, fából vagy alumíniumból készült nyílászárókról. Bármilyen RAL színben rendelhetők.

Igény esetén méretre vágottan is rendelhető 6 méter hosszúságig.

Előnyei: Modern kialakítás, színtartó felületkezelés. Nem rozsdásodik és sokféle színvariációban rendelhető RAL színskála alapján.

Egyszerű felhelyezés az előre perforált csavar nyílásoknak köszönhetően.

Hátrányai: Tisztításkor oldószermentes anyagot használjon.

Szerelése: Alumínium párkányokat végzárókkal minden esetben el kell látni felszerelés előtt. Ragasztóhabbal a kávára kiválóan rögzíthető, csavarral való rögzítését is javasoljuk.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Írjon e-mailt!

Kérjen ajánlatot!

INSPIRÁCIÓ

 

A Dukát Ablak Kft. cégformában 2017 óta építünk ablakokat, szakértelmünk pedig több, mint tizenöt évre nyúl vissza – vagyis bízhat abban, hogy tudjuk, mit csinálunk. Ez egyben azt is jelenti, hogy ablakaink-ajtajaink-kényelmi kiegészítőink-garázskapuink sokféle épületben megtalálhatóak, amelyekből ihletet meríthet.

Összegyűjtöttük néhány megoldást. Reméljük, hogy a képek megkönnyítik a választását. Ki tudja, egy kis szerencsével hamarosan ön is képeket küld nekünk az elkészült nyílászáróiról, hogy a választása másokat is inspiráljon.