KIEGÉSZÍTŐK

ROVAR ELLENI VÉDELEM

A világos szobák és nyitott ablakok csak úgy hívogatják a rovarokat. Sokan vegyszerekhez fordulnak, hogy megvédjék magukat az apró élősködők ellen. A szúnyogriasztó spray-k vagy elektromos berendezések azonban károsíthatják az egészséget. A szúnyoghálók –  károsanyagmentes, hatásos és tartós alternatívát jelentenek.

A megfelelő keret minden ablakhoz és ajtóhoz

Belépési tilalom a szúnyogoknak és társaiknak – a Schlotterer rovarvédő rendszerek bármilyen ablaktípusra elérhetők.

Rovarhálók

  •  Hatékony védelem rovarok ellen.
  • Garantált fényáteresztés és jó kilátás.
  • Éjjel-nappal fellélegezhetünk: rovarvédő rendszereink pollenszűrővel is elérhetőek. 

Mindegy, hogy műanyag, alumínium vagy fa, hogy szögletes vagy kerek: a Schlotterer szúnyoghálók és pollenszűrők minden ablaktípushoz elérhetők. Az élek jó minőségű alumíniumból, méretre szabva készülnek és tökéletes keretet adnak a különböző fajta szöveteknek. A rovarvédő rendszerek önmagukban, redőnyökkel vagy raffstorokkal együtt is kaphatók.

Nyílókeretek

Ideális megoldás ablakokra, fúrás és csavarozás nélkül összeszerelhető. A méretre szabott fix keretek belülről egyszerűen és gyorsan be- és kiakaszthatóak.

Tolókeretek

Ideális megoldás ablakokra, fúrás és csavarozás nélkül összeszerelhető. A méretre szabott fix keretek belülről egyszerűen és gyorsan be- és kiakaszthatóak.

Pliszé Rovarháló ajtó

A pliszé ajtó harmonikaként oldalra húzható össze. Kiválóan alkalmas utólagos felszerelésre, illetve kis helyigényű beépítési szituációkhoz.

 

FIX keretek

Ideális megoldás ablakokra, fúrás és csavarozás nélkül összeszerelhető. A méretre szabott fix keretek belülről egyszerűen és gyorsan be- és kiakaszthatóak.

 

Roló

Ideális szezonális megoldás ablakokra: A téli hónapok alatt a szúnyogháló a rolótokban tárolható, így védettek a téli időjárás viszontsagságaitól.

 

Szorítószerkezetes rovarháló

A rovarhálóval ellátott BLINOS ROLLO a szabadalmaztatott szorítószerkezet segítségével gyorsan és egyszerűen felerősíthető. Tökéletes bérlők számára.

 

IGI rovarháló és pollenszűrű rendszerek 

 

Hatékony védelem pollen, finompor és rovarok ellen – az allergiások végre fellélegezhetnek!

A 4PLUS pollenszűrő háló 66,4%-ban kiszűri az erősen allergén nyírfa pollenjét. Az ablakra szerelt sűrű szövésű háló hatékonyan védi otthonunkat a finompor ellen is. A Schlotterer pollenvédő hálója magasfokú fény- és légáteresztő képességgel bír.

Technikai adatok:

Pollenvédő háló: szemszélesség 1,10 x 1,00 mm – szálszélesség 0,15mm
standard üvegszál: szemszélesség: 1,18 x 1,18 mm – szálszélesség: 228 mm
A pollenvédelem igény szerint feszítő-, nyíló- és tolókeretes megoldással egyszerűen felszerelhető az ablakokra, erkélyajtókra vagy a télikertek nyílászáróira.

További pozitívum, hogy a pollenszűrő háló egyben védi otthonunkat a rovarok ellen is: Rovarvédő- és pollenszűrőháló egyben.

Katalógus PDF letöltés

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Írjon e-mailt!

Kérjen ajánlatot!

INSPIRÁCIÓ

 

A Dukát Ablak Kft. cégformában 2017 óta építünk ablakokat, szakértelmünk pedig több, mint tizenöt évre nyúl vissza – vagyis bízhat abban, hogy tudjuk, mit csinálunk. Ez egyben azt is jelenti, hogy ablakaink-ajtajaink-kényelmi kiegészítőink-garázskapuink sokféle épületben megtalálhatóak, amelyekből ihletet meríthet.

Összegyűjtöttük néhány megoldást. Reméljük, hogy a képek megkönnyítik a választását. Ki tudja, egy kis szerencsével hamarosan ön is képeket küld nekünk az elkészült nyílászáróiról, hogy a választása másokat is inspiráljon.