KÜLSŐ PÁRKÁNYOK ÉS BELSŐ ABLAKKÖNYÖKLŐK

MŰANYAG

Mi a különbség a párkányok és az ablak könyöklők között? A kültérre felszerelt párkányok anyagának sokkal időtállóbbnak kell lennie, mint a beltéri könyöklőknek, hiszen folyamatosan hatással vannak rá az időjárás változásai.

Anyagában fehér könyöklők

Ez egy univerzális műanyag termék, mely egyaránt funkcionál beltéri ablakkönyöklőként és kültéri ablakpárkányként.                                    

Gazdaságos megoldásként elsősorban műanyag nyílászárókhoz javasoljuk. Igény esetén mértre vágottan is rendelhető 6 méter hosszúságig.

Előnyei: Egyszerű felhelyezés, könnyű súly, időálló, ellenálló a nedvességnek, könnyű tisztítás és kedvező ár.

Hátrányai: Csak fehér színben kapható, 60 C fok felett könnyen deformálódhat. Tisztításkor oldószermentes anyagot használjon.

Szerelése: A műanyag könyöklőt végzárókkal minden esetben el kell látni felszerelés előtt és  ragasztóhabbal a kávára kiválóan rögzíthető. 

Mélységi mérete: 100 millimétertől 600 milliméterig.

FÓLIÁS MŰANYAG könyöklők

Keményített műanyagból készült kamrás, karcálló fóliával ellátott ablakkönyöklő.

Elsősorban színes vagy fóliázott műanyag nyílászárókhoz javasoljuk.

Színazonosságának köszönhetően illeszkedni fog az ablakunkhoz és emiatt egységes meleg hatást kelt bennünk.

Igény esetén mértre vágottan is rendelhető 6 méter hosszúságig.

Alapszínek: Aranytölgy, Dió, Antracit, de az alapszíneken felül igény szerint egyéb színekben is rendelhető. Kérje kollégáink segítségét.

Előnyei: Teherbíró szerkezeti kialakítás, színtartó kopásálló fóliával ellátva. Sokféle színvariáció, egyszerű felhelyezés.

Hátrányai: Kizárólag beltéren használható! Tisztításkor oldószermentes anyagot használjon.

Szerelése: A műanyag könyöklőt végzárókkal minden esetben el kell látni felszerelés előtt és ragasztóhabbal a kávára kiválóan rögzíthető.

Mélységi mérete: 100 millimétertől 600 milliméterig.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Írjon e-mailt!

Kérjen ajánlatot!

INSPIRÁCIÓ

 

A Dukát Ablak Kft. cégformában 2017 óta építünk ablakokat, szakértelmünk pedig több, mint tizenöt évre nyúl vissza – vagyis bízhat abban, hogy tudjuk, mit csinálunk. Ez egyben azt is jelenti, hogy ablakaink-ajtajaink-kényelmi kiegészítőink-garázskapuink sokféle épületben megtalálhatóak, amelyekből ihletet meríthet.

Összegyűjtöttük néhány megoldást. Reméljük, hogy a képek megkönnyítik a választását. Ki tudja, egy kis szerencsével hamarosan ön is képeket küld nekünk az elkészült nyílászáróiról, hogy a választása másokat is inspiráljon.