BEJÁRATI AJTÓK

MŰANYAG BEJÁRATI  AJTÓK

A műanyag bejárati ajtók elterjedése köszönhető a hatalmas választéknak, a kedvező árfekvésnek, a jó hőszigetelő tulajdonságoknak és a könnyű hozzáférhetőségnek.

Műanyag bejárati ajtóink az alábbi specifikációkkal érhetőek el

Rehau Euro-Design: 5 kamrás 70 mm-es profilrendszer

•  Vision 76mm-es:  5 kamrás profilrendszer ( csak antracit, aranytölgy, dió színben kérhető)

•  Elegant: 76mm-es 6 kamrás profilrendszer

•  Rehau Synego: 80mm-es 6 kamrás profilrendszer

A műanyag bejárati ajtók a választható színminták szerint típusonként akár 50 színből is kérhetőek. Lehetnek egyszárnyú és kétszárnyú kivitelben, valamint oldal és felülvilágítóval egyaránt.

A bejárati ajtók tökéletes kiegészítői lehetnek a Rurik megoldásai. A Rurik Kft. 1996 óta foglalkozik ajtóbetétek forgalmazásával, illetve gyártásával. Tekintse meg a katalógusukat.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Írjon e-mailt!

Kérjen ajánlatot!

INSPIRÁCIÓ

 

A Dukát Ablak Kft. cégformában 2017 óta építünk ablakokat, szakértelmünk pedig több, mint tizenöt évre nyúl vissza – vagyis bízhat abban, hogy tudjuk, mit csinálunk. Ez egyben azt is jelenti, hogy ablakaink-ajtajaink-kényelmi kiegészítőink-garázskapuink sokféle épületben megtalálhatóak, amelyekből ihletet meríthet.

Összegyűjtöttük néhány megoldást. Reméljük, hogy a képek megkönnyítik a választását. Ki tudja, egy kis szerencsével hamarosan ön is képeket küld nekünk az elkészült nyílászáróiról, hogy a választása másokat is inspiráljon.