AJTÓK

TERASZAJTÓK

Teraszajtók széles választékát kínáljuk többféle stílusban. Akár modern, akár klasszikus ajtót keres, nálunk megtalálja a megfelelőt. Természetesen minden ajtó magas minőségi és biztonsági követelménynek felel meg.

EMELŐ-TOLÓ TERASZAJTÓK

Beépítési mélység: 176mm

Üvegezhető: 24-42 mm vastag üveggel, vagy hanggátló 52 mm vastag üveggel

Magassága: akár 2,6 m
Szélessége: akár 6 m

Kényelem akadályok nélkül

Elég elfordítani a kilincset, és erőfeszítés nélkül nyitható a hatalmas üvegfelület. Az ajtószárny felemelkedik, és oldalra tolható a síneken. Így az akár 3 méter széles ajtószárny is gond nélkül nyitható. Az ajtó elektromos távvezérlésű nyitással is felszerelhető.

Az emelő-toló erkély- és teraszajtót két küszöbtípussal szállítjuk: a PVC-küszöb az új épületekhez, az alumíniumküszöb a régebbi épületekhez ajánlott. A PVC-küszöb alig 19 mm magas, akadálymentes.

A keret szélessége akár 6 m is lehet (3 m széles szárnnyal) a robusztus szerkezetnek köszönhetően

 Kényelmes kezelés és tolás

Két- vagy akár négyszárnyú emelő-toló ajtórendszer
– Mintegy 40 féle színből választhatunk

TOLÓ-BUKÓ TERASZAJTÓ

Ez a legközkedveltebb nyitási mód ablakok és erkélyajtók esetében. A Dukát Ablak kivitelezésével.

A toló-bukó ajtók összekötik a házát a kerttel vagy az erkéllyel, mindezt egyetlen hatalmas üvegfelülettel. Egyúttal kiváló hőszigetelők, mivel körbefutó gumitömítés biztosítja a jó szigetelést.

A tolóajtók kategóriáján belüli előnye, hogy ennél a típusnál bukó funkcióra is képes a szárny, így zárt állapotban is lehet szellőztetni.

  • Beépítési mélység: 70, 76 vagy 80 mm
  • 12-56 mm-es üvegvastagság
  • Kétszárnyú vagy négyszárnyú kivitel
  • Szárnyak magassága: 2,3 méter
  • Szárnyak szélessége: akár 1,6 méter
  • – Mintegy 40 féle színből választhatunk

 

Prospektus PDF letöltés

HARMÓNIKA TERASZAJTÓ

A Deceuninck harmónika terasztajtó összeköti a házat a kerttel, és szabad átjárást biztosít oszlopok és rögzített üvegfelületek nélkül.

A harmonika teraszajtó összeköti a házat a kerttel, és szabad átjárást biztosít oszlopok és rögzített üvegfelületek nélkül. A „harmonika-mechanika” segítségével a teljes üvegfelület könnyedén eltolható, és az ajtó tetszőleges helyzetben rögzíthető.

Nyitott tér oszlopok és rögzített üvegfelület nélkül

A harmonikaajtót elég az egyik oldalra tolni, és már élvezheti is a nagy nyitott teret. Nem akadályozzák az oszlopok vagy a rögzített üvegfelületek sem – a beltér tökéletes kapcsolatban áll a kerttel vagy az erkéllyel. A nyitott ajtó bármilyen helyzetben rögzíthető, akár teljesen oldalra tolva, akár félig nyitott helyzetben.

A vasalat típusától függően a harmonikaajtó akadálymentes is lehet, vagyis a küszöb alacsonyabb 2 cm-nél.

– Beépítési mélység: 70-76 vagy 80 mm

– Üvegvastagság:  12-56 mm
– Mintegy 40 féle színből választhatunk

Prospektus PDF letöltés

REHAU SLIDE TERASZAJTÓ

Rehau slide teraszajtó. Elegáns, letisztult megjelenés. könnyű használat a Dukát Ablak ragyogó beépítési megoldásával.

Élvezze az új könnyedséget

A REHAU SYNEGO SLIDE teraszajtó innovatív záródása csupán egy kézmozdulatot igényel. A tolóajtók és tolóablakok teljesen új, különösen könnyű és felhasználóbarát működtetését teszi lehetővé. A nyitás és a zárás szinte magától történik, minimális erőkifejtéssel lehetséges.

A tolószárny az innovatív zárómechanizmus hatására egyenletesen a kerethez nyomódik. A körbefutó tömítéssel együtt nagyfokú tömítettség jön létre – ami a csapóesőnek is ellenáll.

Biztonság

A REHAU okos megoldásai megnehezítik a betörők dolgát.

Biztonság RC 2 ellenállási osztályig

Az RC 1 ellenállási osztályú ablakok a betörés ellen csekélyebb védel­met nyújtanak, így viszonylag rövid idő alatt le­küzdhetők. Magasabb ellen­állási osztályoknál ezzel szemben jóval több idő és mindenekelőtt szerszám is szükséges. A SYNEGO SLIDE toló­ajtókkal és -ablakokkal RC 2 ellen­állási osztály is elérhető.

Nyíló és bukónyíló erkélyajtók

A kétszárnyú, középen felnyíló erkélyajtó lehetővé teszi, hogy otthona térkialakításához igazodva, balos vagy jobbos nyitásiránnyal, egy vagy két szárnyat kinyitva szabályozza a beáramló levegő mennyiségét vagy az átjárhatóság nagyságát.

A műanyag erkélyajtó és balkonajtó rendkívül kedvelt új műanyag nyílászáró vásárlása vagy cseréje esetén. Műanyag nyílászáróink elérhetőek szabvány és egyedi méretekben is.

Hőszigetelt és biztonsági üvegek is választhatóak a kívánt termékhez.

  • 5 kamrás, 6 kamrás  vagy 7 kamrás kivitelben
  • Beépítési mélység: 70, 76 vagy 80 mm
  • Üvegvastagság: 12-52 mm-es
  • Egyszárnyú vagy kétszárnyú kivitel
  • Szárnyak magassága 2,4 m; szélessége akár 1,1 m

Prospektus PDF letöltés

    NYÍLÓ ÉS BUKÓNYÍLÓ TERASZAJTÓK

    A Nyíló és bukónyíló teraszajtók esetében megkülönböztetünk egyszárnyú és kétszárnyú teraszajtókat.

    Lehet sima nyíló, illetve bukó-nyíló kivitelben is rendelni őket.

    A kétszárnyú, középen felnyíló erkélyajtó lehetővé teszi, hogy otthona térkialakításához igazodva, balos vagy jobbos nyitásiránnyal, egy vagy két szárnyat kinyitva szabályozza a beáramló levegő mennyiségét vagy az átjárhatóság nagyságát.

    A műanyag erkélyajtó és balkonajtó rendkívül kedvelt új műanyag nyílászáró vásárlása vagy cseréje esetén. Műanyag nyílászáróink elérhetőek szabvány és egyedi méretekben is.

    Hőszigetelt és biztonsági üvegek is választhatóak a kívánt termékhez.

    • 5 kamrás ,6 kamrás  vagy 7 kamrás kivitelben
    • beépítési mélység: 70, 76 vagy 80 mm
    • 12-52 mm-es üvegvastagság
    • egyszárnyú vagy kétszárnyú kivitel
    • szárnyak magassága 2,4 m; szélessége akár 1,1 m

    LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

    Írjon e-mailt!

    Kérjen ajánlatot!

    INSPIRÁCIÓ

     

    A Dukát Ablak Kft. cégformában 2017 óta építünk ablakokat, szakértelmünk pedig több, mint tizenöt évre nyúl vissza – vagyis bízhat abban, hogy tudjuk, mit csinálunk. Ez egyben azt is jelenti, hogy ablakaink-ajtajaink-kényelmi kiegészítőink-garázskapuink sokféle épületben megtalálhatóak, amelyekből ihletet meríthet.

    Összegyűjtöttük néhány megoldást. Reméljük, hogy a képek megkönnyítik a választását. Ki tudja, egy kis szerencsével hamarosan ön is képeket küld nekünk az elkészült nyílászáróiról, hogy a választása másokat is inspiráljon.