Nyílászárók szakértője!

Az építkezők c. műsor hivatalos nyílászáró beépítő partnere a
Dukát Ablak kft.

TV2.hu
Super TV2
Az Építkezők

Miért válasszak fa ablakot?

Fa ablakaink előnye a kiváló hőszigetelő képességen túl, hogy természetes alapanyagból készülnek, továbbá szabvány és egyedi méretekben is gyárthatók. Széles kínálatunk szinte a teljes stílusirányzatot felöleli a klasszikustól egészen a modern kivitelig.

Kínálatunkban így megtalálhatóak az egyenes vonalú hagyományos formák, és az íves, különböző alakos szerkezetű ablakok egyaránt. Vállaljuk mind szabvány, mind a bonyolultabb egyedi formájú ablakok, erkélyajtók és tolóajtók kivitelezését, beépítését.

A fa nyílászárók, annak érdekében, hogy hosszú éveken át megtartsák kiváló minőségüket, különösen érzékenyek arra, hogy minőségi faanyagból és megfelelő gyártási technológiával készüljenek. Fa ablakaink sok éves gyártói tapasztalattal, minőségi alapanyagok felhasználásával, modern gépsorokon készülnek.
A gyártás kizárólag hossztoldott, rétegragasztott faanyagokból történik, mely lehet borovi fenyő, igény szerint tölgy vagy más nemes fa alapanyag.

Szerkezeteink argongáz feltöltésű és Low-E réteggel ellátott üveggel készülnek. Ablakaink választhatóak 2 vagy 3 rétegű üvegezéssel valamint számos üvegtípussal, mint pld. bronz, reflexiós, csincsilla, savmaratott, és különféle biztonsági üvegezési rendszerekkel is, valamint sok egyéb üvegtípussal.

Fa nyílászáróink natúr vagy felületkezelt (színes) kivitelben is választhatóak. Az alap színválaszték a termékkép alatt megtekinthető. Szakszerű felületkezeléssel, a későbbiekben pedig megfelelő felületápoló szerek használatával tartósan megőrizhető a fa nyílászárók szépsége és hosszú élettartama.


Ablakaink a modern gyártási technológiának és a jó alapanyagoknak köszönhetően ellenáll a környezeti hatásoknak, vetemedése kizárható, kiváló hőszigetelési tulajdonságuk hosszú időn át hibátlan marad!

dukatablak

Nyílászáró Csere Menete

A nyílászáró csere menete 1. Árajánlat készítés Az árajánlatkéréshez és helyszíni felméréshez kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk emailen, telefonon vagy az alábbi űrlapon keresztül!Az

Tovább olvasom »
dukatablak

Miért válasszak fa ablakot?

Miért válasszak fa ablakot? Fa ablakaink előnye a kiváló hőszigetelő képességen túl, hogy természetes alapanyagból készülnek, továbbá szabvány és egyedi méretekben is gyárthatók. Széles kínálatunk

Tovább olvasom »